بهترین کیف پول ارز دیجیتال سخت افزاری + انواع آن
بهترین کیف پول سخت افزاری شامل ولتهایی مثل ترزور، لجر، کیپکی و سایر برندهای معتبر است که با استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته، کلیدهای خصوصی کاربران را به صورت آفلاین نگهداری کرده و از دسترسی غیرمجاز هکرها به آنها جلوگیری میکنند. در این مطلب آموزشی از زرین بیت، به بررسی بهترین انواع کیف پول سخت افزاری موجود در بازار میپردازیم و ویژگیهای کامل هر یک از آنها را معرفی میکنیم تا شما بتوانید با آگاهی کامل، انتخاب مناسبی برای حفظ امنیت داراییهای دیجیتال خود داشته باشید.
جهت دریافت راهنمای خرید و نصب کیف پول سخت افزاری فرم زیر را پرکنید
کیف پول ارز دیجیتال چیست؟
کیف پول ارز دیجیتال ابزاری است که به افراد امکان میدهد داراییهای رمزنگاریشدهی خود نظیر بیتکوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال را در محیطی امن نگهداری، مدیریت و تبادل نمایند. این کیف پولها در دنیای ارزهای دیجیتال و فناوری بلاکچین، نقشی مشابه کیف پولهای فیزیکی یا کارتهای بانکی ایفا میکنند و دسترسی کاربران به داراییهای دیجیتالشان را میسر میسازند. کیف پولهای مذکور با شبکهی بلاکچین در ارتباط هستند تا موجودی ارزهای دیجیتال مرتبط با آدرس کاربر را در این شبکه ردیابی نمایند. برای دریافت اطلاعات بیشتر به مطلب کیف پول ارز دیجیتال چیست رجوع کنید.
کیف پول سخت افزاری (cold wallet) چیست؟
کیف پول سختافزاری ارز دیجیتال (Cryptocurrency Hardware Wallet) ابزاری شبیه به فلش مموری USB است که امکان نگهداری امن و آفلاین رمز ارزها را فراهم میکند. این نوع کیف پول به دلیل نیاز به دسترسی فیزیکی برای ورود، در مقایسه با کیف پولهای نرمافزاری که آنلاین هستند از امنیت بیشتری برخوردار است. در نتیجه هک کردن و نفوذ به این نوع ولت بسیار سخت و حتی غیر ممکن است.
بیشتر بخوانید: کیف پول سخت افزاری چیست؟
ویژگی های کیف پول سخت افزاری
کیف پول سختافزاری ارز دیجیتال دارای فرمویر (Firmware) خاصی است که کلید خصوصی را به صورت امن ذخیره میکند. این کلید خصوصی تنها توسط مالک کیف پول قابل استفاده است و به او اجازه میدهد تا تراکنشهای ارز دیجیتال خود را به صورت امن تکمیل کند. به کمک این ویژگی حتی اگر کیف پول به یک دستگاه آلوده به بدافزارها متصل شود، کلید خصوصی و در نتیجه داراییهای دیجیتال کاربر همچنان در امان خواهند بود. این سطح بالای امنیت، کیف پولهای سختافزاری را به گزینهای ایدهآل برای کاربرانی تبدیل کرده است که به دنبال حفاظت بیشتر از رمز ارزهای خود هستند.
انواع کیف پول سرد
کیف پول سرد (Cold Wallet) در دنیای ارزهای دیجیتال به عنوان یک روش امن و بدون نیاز به اینترنت برای ذخیره داراییهای رمزنگاری شده است که به دو شکل اصلی کیف پول سختافزاری و کاغذی عرضه میشود. در ادامه هر کدام از این کلد ولتها، بهترین کیف پول سخت افزاری و طرز کار هر یک را بررسی میکنیم.
کیف پول کاغذی
کیف پول کاغذی یک روش سنتی برای ذخیره سرد (بدون اتصال به اینترنت) داراییهای رمزنگاری شده مانند بیتکوین و دیگر ارزهای دیجیتال است. در این نوع کیف پول، کلید خصوصی (Private Key) که شناسه اثبات مالکیت دارایی رمزارزی است، روی یک تکه کاغذ یا ابزار مقاوم مثل فلز درج میشود. کیف پولهای کاغذی به صورت کاملا آفلاین عمل میکنند که این امر از حملات اینترنتی و نرمافزاری محافظت میکند. کاربران به طور کامل کنترل داراییهای ارز دیجیتال خود را دارند و تنها با داشتن کلید خصوصی به آنها دسترسی دارند. معایب این نوع ولت عبارتند از:
- خطر سرقت: کیف پولهای کاغذی ممکن است در معرض سرقت فیزیکی قرار گیرند.
- عمر محدود: ابزار فیزیکی که کلید خصوصی روی آن درج میشود در معرض آسیب قرار دارد.
کیف پول کاغذی برای کسانی که علاقه دارند داراییهای خود را به مدت طولانی نگه دارند و به دنبال یک راه ساده و آفلاین برای این کار هستند، بهترین گزینه محسوب میشود.
کیف پول سختافزاری
کیف پول سختافزاری یکی از انواع کلد ولتها است که به عنوان یک ابزار فیزیکی حفاظتی برای ذخیرهسازی داراییهای ارز دیجیتال شناخته میشود. این نوع کیف پولها دستگاههای سختافزاری کوچکی هستند که میتوانند کلیدهای خصوصی کاربران را به صورت آفلاین ذخیره کنند. یکی از اصلیترین ویژگیهای کیف پول سختافزاری این است که برای دسترسی به داراییهای ارز دیجیتال، نیاز به اتصال به اینترنت ندارند و به این ترتیب از آسیبپذیریهای ناشی از حملات اینترنتی از دارایی شما محافظت میکنند.
علاوه بر این، کیف پول سختافزاری به کاربران این امکان را میدهد تا کنترل کاملی بر داراییهای خود داشته باشند و از طریق فرآیندهای فیزیکی مانند ورود پین یا اسکن اثر انگشت، از امنیت بیشتری برخوردار شوند. مزایای امنیتی این ولتها شامل موارد زیر است:
- ذخیرهسازی آفلاین کلیدهای خصوصی
- برخورداری از ویژگیهای امنیتی اضافی مانند پین کد
- احراز هویت دو عاملی
- امکان رمزگذاری روی ولت
بسیاری از این ولتها از طیف گستردهای از ارزهای دیجیتال هم پشتیبانی میکنند و میتوانید با خرید بهترین کیف پول سخت افزاری، تمام داراییهای خود را در یک مکان ذخیره کنید. البته باید توجه داشته باشید که این کیف پولها با وجود تمام این مزایا، معایبی هم دارند:
- راهاندازی و استفاده کمی پیچیده و نیاز به نصب نرم افزار مخصوص هر ولت
- نیاز به همراه داشتن کیف پول سختافزاری برای دسترسی به ارزهای دیجیتال
- دشوار بودن بازیابی کلیدهای خصوصی و دسترسی به داراییها در صورت گم شدن یا آسیب دیدن ولت
هر مدل کیف پول سخت افزاری ویژگیهای و مزایای خود را دارد و شما باید بر اساس نیاز و بودجه خود بین آنها انتخاب کنید.
بهترین کیف پول های سرد و سخت افزاری
بهترین کیف پول سخت افزاری از برندهای معروف مانند ترزور، لجر، کیپ کی، کول ولت و غیره، با ویژگیهای منحصر به فردی که نیازهای کاربران در حفظ و مدیریت ارزهای دیجیتال را به بهترین شکل برآورده میکند، شناخته میشود. این کیف پولها از نظر امنیت، حمل و نقل آسان، پشتیبانی از ارزهای متعدد و سهولت استفاده به عنوان گزینههای برتر در بازار محسوب میشوند. هر یک از انواع کیف پول سخت افزاری ارز دیجیتال دارای ویژگیها و محدودیتهای خود هستند که باید با نیازها و ترجیحات شخصی هر کاربر در نظر گرفته شوند تا بهترین گزینه را برای ذخیره و مدیریت ارزهای دیجیتال خود انتخاب کنند. در ادامه به بررسی کامل مزایا و معایب بهترین کیف پول سخت افزاری میپردازیم.
کیف پول ترزور مدل وان (Trezor Model One)
ترزور مدل وان (Trezor Model One) یکی از نخستین کیف پولهای سختافزاری بیتکوین است که در سال 2014 عرضه شد. این ولت با ابعادx30x6 میلیمتر و وزن 12 گرم، دارای صفحه نمایش OLED 128×64 پیکسلی است و از طریق میکرو USB به دستگاههای مختلف متصل میشود. ترزور مدل وان با سیستمهای عامل ویندوز، مک، لینوکس و اندروید سازگاری دارد. سایر مزایای این ولت عبارتند از:
- امنیت بالا
- پشتیبانی از بیش از 1000 ارز دیجیتال
- عبارت بازیابی 24 کلمهای
- پینکد و عبارت اضافه برای بازیابی
- حریم خصوصی بالا و برنامه کیف پول متن باز
استفاده از این کیف پول معایب زیر را هم دارد:
- عدم پشتیبانی از iOS
- صفحه نمایش کوچک
- محدودیت در پشتیبانی از ارزها در مقایسه با مدلهای لجر نانو اس و نانو ایکس
- حفاظت محدود در برابر حملات فیشینگ
ترزور مدل وان، با امنیت بالا و پشتیبانی از چندین ارز دیجیتال، بهترین کیف پول سخت افزاری برای کاربرانی است که حدود 70 دلار بودجه برای این منظور در نظر دارند.
کیف پول لجر نانو اس پلاس (Ledger Nano S Plus)
لجر نانو اس پلاس (Ledger Nano S Plus) که در ژانویه 2022 معرفی شد، نسخه بهبود یافتهای از مدل لجر نانو اس است. این کیف پول سختافزاری نسل سوم کیف پولهای لجر بوده و از صفحه نمایش بزرگتر و حافظه داخلی بهبود یافتهای برخوردار است اما از کابل برای اتصال به دستگاههای دیگر استفاده میکند و اتصال بلوتوثی ندارد. مزایای این محصول شامل موارد زیر است:
- قیمت مناسب
- حافظه داخلی بالا
- پشتیبانی از بیش از 5500 نوع ارز دیجیتال، توکن و NFT
- صفحه نمایش بزرگ
- امنیت بالا به علت آپدیتهای مداوم نرمافزاری و چیپ سختافزاری بهروز
- کیفیت ساخت عالی از مواد پلاستیک مقاوم با روکش فلزی محافظ و چاپ لیزری لوگوی لجر
- پشتیبانی از اتصال به سیستمهای ویندوز، مکینتاش و اندروید از طریق کابل USB Type C
به کمک این مورد از فهرست بهترین کیف پول سخت افزاری میتوانید تمام داراییهای دیجیتال خود از قبیل رمزارزها و انافتیها را یکجا مدیریت کنید.
بیشتر بخوانید: آموزش ساخت کیف پول ارز دیجیتال
کیف پول ترزور مدل تی (T)
کیف پول سختافزاری ترزور مدل تی (Trezor Model T) یکی از پیشرفتهترین و امنترین کیف پولهای ارز دیجیتال موجود در بازار بوده که توسط شرکت SatoshiLabs توسعه یافته است. این کیف پول در سال 2014 عرضه شد و به عنوان نسخه بهبود یافته و پیشرفتهتر مدل ترزور وان شناخته میشود. ترزور مدل تی دارای صفحه نمایش لمسی داخلی است که امکان وارد کردن پین کد و رمز عبور را به صورت مستقیم روی دستگاه فراهم میکند. مهمترین مزایای این محصول عبارتند از:
- پشتیبانی از ارزهای دیجیتال مختلف مانند XRP، Cardano، Monero و غیره
- داشتن صرافی داخلی و امکان تبادل ارزهای دیجیتال بدون نیاز به خروج از محیط کیف پول
- منبع باز بودن
- سازگاری گسترده با سیستمعاملهای ویندوز، مک، لینوکس و همچنین دستگاههای اندرویدی از طریق پشتیبانی OTG
- پشتیبانی از U2F و FIDO2
از طرفی قیمت کیف پول سخت افزاری ترزور مدل تی با توجه به ویژگیها و امکانات پیشرفته، نسبتاً بالا است و استفاده از تمامی ویژگیهای پیشرفته آن نیازمند دانش فنی است. همچنین ولت ترزور مدل تی با دستگاههای iOS سازگار نیست.
کیف پول لجر استاکس (Stax)
لجر استاکس (Ledger Stax) نسل جدیدی از کیف پولهای سختافزاری سرد است که با ابعادی مشابه کارت عابر بانک و بدنهای ترکیبی از پلاستیک و فلز، به کاربران امکان نگهداری آفلاین و امن ارزهای دیجیتال را میدهد. یکی از جذابترین ویژگیهای این کیف پول، صفحه نمایش لمسی E-Ink آن است که مشابه کتابخوانهای الکترونیکی مثل Kindle عمل میکند.
لجر استاکس از طریق بلوتوث به تلفن همراه متصل شده و از شارژ بیسیم Qi پشتیبانی میکند. همچنین، این کیف پول از بیش از 5 هزار ارز دیجیتال و مجموعههای NFT پشتیبانی کرده و به کاربران اجازه میدهد صفحه قفل دستگاه را با NFTهای خود شخصیسازی کنند.
برخورداری از این همه مزایا قاعدتا سبب افزایش قیمت این مورد از بهترین کیف پول سخت افزاری هم خواهد شد. قیمت لجر استاکس نسبت به نسخههای قبلی لجر بالاتر است. از طرفی حافظه ذخیرهسازی و امکان استکینگ محدود از جمله مشکلاتی است که باید به آنها پیش از خرید این مدل توجه داشته باشید.
کیف پول کیپ کی (KeepKey)
کیف پول سختافزاری KeepKey در سال 2015 عرضه شد و با قیمت 79 دلار، یکی از گزینههای مقرون به صرفه در فهرست بهترین کیف پول سخت افزاری است. این کیف پول با ویژگیهای متنوع خود توانسته جایگاه خاصی در بین کاربران ارزهای دیجیتال پیدا کند. ولت KeepKey به طور بومی از ارسال و دریافت 7 ارز دیجیتال شامل بیت کوین، اتریوم، بیت کوین کش، بیت کوین گلد، دش، دوج کوین، لایت کوین و بیش از 30 توکن ERC20 دیگر پشتیبانی میکند. نمایش QR کد روی صفحه نمایش این کیف پول، تراکنشها را آسانتر خواهد کرد.
معایب این کیف پول عبارتند از:
- ظرفیت محدود اپلیکیشن
- فاقد ظرفیت چند امضایی
- نداشتن اعتبارسنجی تغییر آدرسها روی دستگاه
- نداشتن راهی برای صادر کردن تاریخچه معاملات
کیف پول KeepKey با قیمت مناسب و ویژگیهای امنیتی متنوع، گزینهای مناسب برای کاربرانی است که به دنبال یک کیف پول سختافزاری ساده و کاربرپسند هستند.
کیف پول کول ولت پرو (CoolWallet Pro)
کیف پول سختافزاری کول ولت پرو (CoolWallet Pro) یکی از امنترین و پیشرفتهترین کیف پولهای سختافزاری موجود در بازار است. این کیف پول با استفاده از بلوتوث به گوشی تلفن همراه متصل میشود و برای تبادل دادهها و مدیریت ارزهای دیجیتال طراحی شده است. مزایای کیف پول کول ولت پرو عبارتند از:
- قابلیت حمل آسان با وزن سبک و ابعاد کوچک
- اتصال راحت از طریق بلوتوث
- امنیت درجه EAL 6+
- پشتیبانی از بیش از 12000 نوع رمز ارز
- پشتیبانی از NFTها و معامله آنها
- قابلیت استیکینگ و استفاده از نرمافزارهای غیرمتمرکز (dApps)
متأسفانه باتری کول ولت پرو تا 500 بار شارژ قابل استفاده است و صفحه نمایش کوچک آن ممکن است کمی کاربران را اذیت کند. از طرفی قیمت کول ولت پرو در مقایسه با مدلهای قبلی مانند کول ولت اس بالاتر است.
بیشتر بخوانید: بهترین کیف پول ارز دیجیتال
کیف پول سیفپل اس وان (Safepal S1)
کیف پول سختافزاری سیفپل اس وان (SafePal S1) یکی از برجستهترین و پیشرفتهترین کیف پولهای سختافزاری ارزهای دیجیتال محسوب میشود که با سرمایهگذاری صرافی بایننس، بزرگترین صرافی ارز دیجیتال جهان، توسعه یافته است. مزایای این ولت عبارتند از:
- استفاده از تکنولوژی Air Gapped کاملاً آفلاین
- چند لایه سنسور امنیتی برای تشخیص دستکاری و تهدیدات فیزیکی
- دوربین با قابلیت رمزگشایی QRCode
- حافظه ذخیرهسازی نامحدود ارز دیجیتال
- فناوری Self Destruction و حذف خودکار اطلاعات در صورت تشخیص هرگونه دستکاری
- پشتیبانی از سیستم عاملهای مختلف اندروید، iOS، مک و ویندوز
معایب این مورد از فهرست بهترین کیف پول سخت افزاری نسبت به همردههای آن عبارتند از:
- باتری ضعیفتر نسبت به مدل Safepal S1 Pro
- بدنه ABS با مقاومت پایینتر در مقایسه با بدنه فلزی مدل Safepal S1 Pro
کیف پول سیفپل اس وان با امنیت بالا، تنوع گسترده ارزی و قابلیتهای متعدد خود، یکی از بهترین گزینهها برای ذخیره و مدیریت ارزهای دیجیتال محسوب میشود.
کیف پول الیپال تایتان (ELLIPAL Titan)
کیف پول الیپال تایتان یکی از پیشرفتهترین و امنترین کیف پولهای سختافزاری برای ذخیرهسازی ارزهای دیجیتال است و یک ابزار جامع برای مدیریت داراییهای دیجیتال محسوب میشود. یکی از ویژگیهای برجسته الیپال تایتان، جلوگیری از اتصال به هر گونه شبکه و استفاده از بارکد هوشمند (QR Code) برای ارتباط با شبکه بلاکچین است. این دستگاه مجهز به یک صفحه نمایش لمسی بوده و از بیش از 35 بلاکچین و 10 هزار رمز ارز پشتیبانی میکند که آن را به یکی از قدرتمندترین کیف پولهای سختافزاری موجود تبدیل کرده است.
معایب این ولت که در فهرست بهترین کیف پول سخت افزاری قرار دارد، شامل قیمت بالا و محدودیت در پشتیبانی شخص ثالث میشود. نرمافزار این ولت، Ellipal Titan نام دارد که به صورت اپلیکیشن موبایلی در نسخههای اندروید و iOS ارائه شده است.
مقایسه بهترین کیف پول های سخت افزاری
با توجه به تنوع موارد ارائه شده، شاید انتخاب بهترین کیف پول ارز دیجیتال سخت افزاری برای شما سخت باشد. به کمک جدول زیر میتوانید مقایسه جامعی از این ولتها داشته باشید:
نام ولت | مزایا | معایب |
کیف پول ترزور مدل وان | قیمت مناسب- ابعاد و وزن کم- امنیت بالا- سادگی استفاده- پشتیبانی از طیف گستردهای از ارزهای دیجیتال | عدم پشتیبانی از iOS- صفحه نمایش کوچک- حافظه محدود در مقایسه با مدلهای لجر نانو اس و نانو ایکس |
کیف پول لجر نانو اس پلاس | قیمت مناسب- حافظه داخلی بالا- پشتیبانی از طیف گستردهای از ارزهای دیجیتال، توکنها و NFTها- صفحه نمایش بزرگ- امنیت بالا- کیفیت ساخت عالی | |
کیف پول ترزور مدل تی | صفحه نمایش لمسی رنگی- صرافی داخلی برای تبادل ارز دیجیتال- منبع باز – پشتیبانی از طیف گستردهای از سیستم عاملها – پشتیبانی از U2F و FIDO2 | قیمت بالا- نیاز به دانش فنی برای استفاده از برخی از ویژگیها- عدم پشتیبانی از iOS |
کیف پول لجر استاکس | صفحه نمایش لمسی E-Ink با مصرف کم باتری- اتصال بلوتوث- پشتیبانی از طیف گستردهای از ارزهای دیجیتال و NFTها- قابلیت شخصیسازی صفحه قفل | قیمت بالا- حافظه ذخیرهسازی محدود |
کیف پول کیپ کی | قیمت مناسب- سهولت استفاده- پشتیبانی از طیف گستردهای از ارزهای دیجیتال- امنیت بالا | ظرفیت محدود اپلیکیشن- عدم پشتیبانی چند امضایی |
کیف پول کول ولت پرو | اتصال بلوتوث- قابلیت حمل آسان- امنیت بالا- پشتیبانی از طیف گستردهای از ارزهای دیجیتال- پشتیبانی از NFTها و معاملات آنها- قابلیت استیکینگ | صفحه نمایش کوچک- باتری ضعیف |
کیف پول سیفپل اس وان | امنیت بسیار بالا با استفاده از فناوری Air Gapped- چند لایه سنسور امنیتی- دوربین با قابلیت رمزگشایی QRCode- حافظه ذخیره سازی نامحدود ارز دیجیتال- قابلیت Self Destruction در صورت تشخیص دستکاری | بدنه ضعیفتر در مقایسه با مدل Safepal S1 Pro |
کیف پول الیپال تایتان | امنیت بسیار بالا با استفاده از Air Gapped- صفحه نمایش لمسی رنگی بزرگ- پشتیبانی از طیف گستردهای از بلاک چینها و ارزهای دیجیتال- قابلیت جلوگیری از اتصال به شبکه | قیمت بالا- پشتیبانی محدود شخص ثالث |
مقایسه کیف پول سختافزاری و نرمافزاری
کیف پولهای سختافزاری و نرمافزاری دو روش متفاوت برای مدیریت ارزهای دیجیتال هستند و از نظر پارامترهای مختلف مثل شیوه ذخیرهسازی کلیدهای خصوصی، امنیت، دسترسی و دیگر موارد با هم متفاوت هستند. با مقایسه این تفاوتها در جدول زیر میتوانید انتخاب بهتری بر اساس نیاز خود داشته باشید.
کیف پول سختافزاری | کیف پول نرمافزاری | ویژگیها |
دستگاه فیزیکی | نرمافزار نصب شده روی دستگاه الکترونیکی | نوع دستگاه |
آفلاین و در دستگاه فیزیکی | آنلاین و روی دستگاه شخصی | ذخیرهسازی کلید خصوصی |
بسیار بالا؛ محافظت با پینکد و صفحه نمایش | نسبتاً کمتر؛ خطر حمله به دستگاه شخصی | امنیت |
دو مرحلهای؛ یک بار در دستگاه متصل و یک بار در خود کیف پول | یک مرحلهای؛ سریع و مستقیم | تأیید تراکنشها |
بسیار مقاوم؛ نیاز به دسترسی فیزیکی | کمتر مقاوم؛ در معرض خطر حملات سایبری | مقاومت در برابر حمله |
نیاز به دستگاه فیزیکی | دسترسی آسان از هر دستگاه الکترونیکی | دسترسی |
جمع بندی
بهترین کیف پول سخت افزاری ارز دیجیتال با استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته، امکان نگهداری آفلاین کلیدهای خصوصی کاربران را فراهم کرده و از دسترسی غیرمجاز به آنها جلوگیری میکند. این نوع کیف پولها از جمله ترزور، لجر، کیپ کی، کول ولت و غیره، ابزارهایی فیزیکی هستند که امنیت بالایی برای ذخیرهسازی ارزهای دیجیتال فراهم میکنند.
کیف پولهای سختافزاری دارای امنیت بالاتری نسبت به کیف پولهای نرمافزاری هستند. زیرا کلیدهای خصوصی درون یک دستگاه فیزیکی به صورت آفلاین ذخیره میشوند و از اینترنت منفصل خواهد بود. همچنین، تایید تراکنشها در کیف پول سختافزاری در دو مرحله انجام میشود که این امر به امنیت تراکنشها کمک میکند. با این حال، راهاندازی و استفاده از کیف پولهای سختافزاری نیازمند پیکربندی اولیه و برخی فرآیندهای پیچیدهتر هستند نسبت به کیف پولهای نرمافزاری که به صورت آنلاین عمل میکنند.
کاربرانی که به دنبال حفظ امنیت بالا و مدیریت کنترلشدهتری بر روی داراییهای خود هستند، ممکن است بهترین گزینه را در کیف پول سختافزاری بیابند؛ در حالی که کاربرانی که به سرعت و آسانی دسترسی نیاز دارند، احتمالا کیف پولهای نرمافزاری را ترجیح دهند.
نکات مهم
- کیف پولهای سختافزاری به دلیل استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته امنیت بالایی دارند که از حملات اینترنتی و دسترسی هکرها به داراییهای دیجیتال جلوگیری میکنند.
- بهترین کیف پول سخت افزاری دارای فرمویر خاصی است که کلیدهای خصوصی را به صورت امن ذخیره کرده و تراکنشها را تأیید میکند.
- بهترین کیف پول های سخت افزاری شامل ترزور مدل وان، لجر نانو اس پلاس، ترزور مدل تی، کول ولت پرو و غیره، که هر یک از آنها با ویژگیهای منحصر به فردی بهترین راه حفظ و مدیریت ارزهای دیجیتال را ارائه میدهند.
- کیف پولهای سختافزاری برخلاف کیف پولهای کاغذی که کلید خصوصی را روی کاغذ یا مادهای مقاوم نگهداری میکنند، امنیت بیشتری دارند و به کاربر امکان آن را میدهند که با استفاده از تکنولوژی پیشرفتهتری داراییهای خود را مدیریت کنند.
سوالات متداول بهترین کیف پول سخت افزاری
کیف پول سخت افزاری چطور کار میکند؟
کیف پول سخت افزاری با نگهداری کلیدهای خصوصی و امضای دیجیتالی تراکنشها، امنیت بالایی را فراهم میآورد. کاربر میتواند اموال خود را با استفاده از این دستگاه آفلاین مدیریت کرده و تراکنشها را تایید کند.
کیف پول سخت افزاری نسبت به کیف پول نرمافزاری چه مزایایی دارد؟
کیف پول سخت افزاری به دلیل ذخیرهسازی آفلاین کلیدهای خصوصی، امنیت بیشتری نسبت به کیف پولهای نرمافزاری دارد. این دستگاهها قادرند تا ارزهای دیجیتال را در برابر حملات اینترنتی، ویروسها و بدافزارها محافظت کنند.
آیا استفاده از کیف پول سخت افزاری پیچیده است؟
بیشتر کیف پولهای سخت افزاری دارای رابط کاربری کاربرپسندی هستند که استفاده از آنها را بسیار آسان میکند. اغلب فرآیند راهاندازی و استفاده از آنها بسیار ساده و قابل فهم است.
آیا کیف پول سخت افزاری ممکن است هک شود؟
کیف پولهای سخت افزاری دارای امنیت بالایی هستند و از حملات هک و دسترسی غیرمجاز به خاطر آفلاین بودن جلوگیری میکنند. با انتخاب بهترین کیف پول سخت افزاری از یک برند معتبر و رعایت دقیق راهنمای استفاده، مشکلی از این بابت نخواهید داشت.
کامنت ها